tiistai 7. lokakuuta 2014

Kenelle voisit avata suusi?

Tulin tänään töistä kotiin ja haistoin suklaantuoksun. Oksensin.
Töissä kun haistan kahvin, mua etoo ja usein oksennan.
Mies oli lähettänyt kaverille viestiä, että voisinko sittenkin olla raskaana, kun mua etoo/oksentelen, vaikka testissä ei näy mitään? (suloinen mies mulla <3)

Tein tänään viimeisen raskaustestin kaapista. Samaa tarinaa sillä oli tarjolla; " HV! Sä mitään raskaana ole, koskaan tule olemaankaan. Pääs on vaan sekaisin ja kehos kuvittelee tiesmitä oireita"
Kääntelin ja vääntelin testiä, jos vaikka edes se haamuviiva tulisi siihen.... ei.
Yksi ainoa viiva, joka kertoo, että testi on onnistunut, mutta sinä et.

Yksinäiset illat on pahimpia. Mies iltavuorossa, kaikki kaverit perheidensä/miestensä kanssa. Ei harrastuksia tiistaisin. Joskus sitä osaa nauttia omasta rauhasta, vain olla ja möllöttää tai puuhastella jotain mieluista. Tänään on vain ahdistanut ja ahdistaa yhä lisää. Netistä ei löydy juttuseuraa. Kellekkään ei voi soittaa tai txt " Mun sydän hajoaa lisää. En saa hengitettyä syvään. Mun suru on pohjaton"
Sen sijaan kaverit txt..
"Nyt se potkas".
"Onko egologinen puuvilla oikeasti parempaa?"
"Kuinka monta bodya on liikaa?"
"Mies ei pääse töistä ultraan mukaan"
"Mitäs jos musta tulee huono äiti?"

Vauvoja, lapsia ja raskauksia ja lisää lapsia. Voisiko joskus jotain muuta? Edes sen 2min?! Onhan se iso asia. Musta tulee varmasti samanlainen, jos tulen raskaaksi joskus.
Sitä vain lähettää kannustavia ja höpönöpö-viestejä takaisin ja tuntee olevansa yksin koko maailmassa.
Haluaisin lueskella blogeja, mutta ainoa mitä tunnen löytävän on "yllätysplussa", "yhyy, ollaan yritetty 2kk, mutta ei mitään. Mut hei, Nyt kolmannessa kierrossa on yllätysplussa. Luulin olevani lapseton ikuisesti."

Surullisia ja katkeria ajatuksia tänään, vaikka on mulla ollut hyvä päivä. Töissä oli kivaa ja hauskaa. Iltakin on ollut kuitenkin ihan kiva, on vain yksinäistä ja surullista ja tämä on ainoa paikka, jossa tästä voi puhua.

Mutta raha-asioihin sen verran, että velkaa on tällähetkellä aikalailla 3000€, joka tarkoittaa 6 maksuerää. Voiton puolella ollaan! :)

ps. söin tänään pussillisen karkkia. Ihan ite. Koko pussin.
Välillä heilutaan ja huojutaan, mutta kyllä se tästä. Nokka pystyy ja toivotaan, ettei hukuta vesisateella!

1 kommentti:

  1. Olen satunnaisesti lukenut blogiasi ja jäin miettimään, että käyttekö jossain hoidoissa lapsettomuuden vuoksi? En muista oletko maininnut asiasta.

    Emme elämäntilanteen vuoksi yritä lasta tällä hetkellö, mutta tiedän miltä tuntuu kun kaikki muut tulevat raskaaksi ja saavat lapsia. Tällä hetkellä minulla on kaksi kaveria jotka eivät ole raskaana, kun taas kahdeksan kaveria ovat saaneet/saavat vauvan, ja kaikki nämä vain tänä vuonna.

    Jotain positiivista, olet pääsemässä velasta eroon :)

    VastaaPoista